Congratulations! You have successfully installed your theme. However, it may look incomplete at this moment. Do NOT panic as you simply need to configure your Theme Options. Please go through the Theme Options completely and select an option for each setting. After that, you're site will be ready for the world!

 Rebecca Støjko Andersen

At overskride sine grænser er ikke altid dårligt

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

billede af: Christine Elvig

Personlige grænser er forskelligt fra person til person. Der er nogle der ville flipper helt ud over, at man f.eks. tager dem på røven, og så er der andre, der ikke vil tage det så tungt.

Jeg synes ikke at man kan sige at der er en grænse, det er jo forskelligt hvor andres grænse går. Grænser indgår ikke kun sex. Det kan f.eks. også være at man får nogle ubehagelige beskeder fra nogle, man kender eller i værste tilfælde, folk man ikke kender. Det kan f.eks. være at fremmede   personen gerne ville have nøgenbilleder af dig. Der ville min grænse gå, og ikke længre. Der vil din grænse måske ikke gå, hvor andre allerede er gået langt over deres grænse. Man bestemmer også selv hvem giver et knus eller et kys til, det er jo også en grænse. det ville fx, ikke være så grænseoverskridende at kysse min kæreste, mens det ville være virkelig
grænseoverskridende at  gå over at kysse en pige fra min klasse.

Det kunne også være at der er nogle af dine venner der har lagt et billede op på Facebook af dig mens du var til en fest, og du stod og kyssede med din kæreste. Det er meget forskellig fra person til person hvor ens grænse går. Men det er ikke kun dårligt at overskride sine grænser. Nogle folk synes også at det er fedt at overskride sine grænser. Som at hoppe ned fra fem meter vippen. De fleste gør det fordi man bliver nødt til at tage nogle chancer her i livet.    

Af Klemen Jessen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *