Congratulations! You have successfully installed your theme. However, it may look incomplete at this moment. Do NOT panic as you simply need to configure your Theme Options. Please go through the Theme Options completely and select an option for each setting. After that, you're site will be ready for the world!

 Siggi Karup

Lærke Bodilsen

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Af Siggi Karup

lol

I de seneste måneder, har en pige ved navn Lærke Bodilsen været på medierne. Hendes bedste veninde, har nemlig taget et billede af hende, imens at hun var ved at klæde om. Hun er kun 14 år gammel.

Lærke Bodilsens billede bliver delt over hele Danmark og en del af Grønland. Hun har lagt en video op, hvor at hun fortæller en historie, om billedet og hvordan hun har det nu. Ikke nok med det, har hun ville lave selvmord, da hun var lille.

Lærke har en af de største “ask” sider i hele Danmark. Hun får meget had, men også kærlighed. Hun poster tit videoer op, hvor at hun siger noget dumt. Det synes jeg er en meget dårlig ide.

Lærke er tit fuld. Hun er til mange fester. Det lader til at hun nærmest gerne vil have, at folk ikke vil kunne lide hende. Hun er virkelig u respektfuld. Hun har også sine gode ting, men de bliver gemt væk i alle de dårlige ting hun gør.

Jeg har ikke fulgt så meget med i det der med Lærke, men når det hele tiden popper op alle steder, synes jeg at det er et godt emne. Der er mange unge der kan relatere til hende.

Det med nøgenbillede er ikke hendes egen skyld, men når hun selv sender et billede til sin kæreste, er det lidt hendes egen skyld. Hun lægger videoer op af hende, med alkohol og rygning. Det er meget uansvarligt at poste noget, hun ikke er gammel nok til. Jeg mister personligt alt respekt.

Hun har mange fans. De ser virkelig op til hende. Hun siger i en video, at hun har fået selvmords-tanker. Personligt tror jeg, at hun gerne vil have billedet ud, fordi at hun ser godt ud og at det giver medfølelse. Hun er også blevet meget mere kendt af det.

Hun har prøvet at samle links ind og melde dem til politiet. Politiet vil ikke gøre noget ved det. Der er for mange der deler det. Det er meget respektløst at dele det.

Nu er spørgsmålet bare “Hvad skal man gøre ved det?” Jeg synes at alle der har billedet skal slette det. Jeg syntes at hun skal slette alle de offentlige medier og gøre sin facebook privat, så folk ikke kan skrive til hende andet end hendes rigtige venner.
Det er ikke et vildt stort problem. Det kan godt løses. Det er det jeg har at fortælle om emnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *