Congratulations! You have successfully installed your theme. However, it may look incomplete at this moment. Do NOT panic as you simply need to configure your Theme Options. Please go through the Theme Options completely and select an option for each setting. After that, you're site will be ready for the world!

 Victor Rama Vestergaard

Skal der indføres juridisk abort i Danmark?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

 

Af Tobias Bjergaard

 

ⒸVideo af Sofus Weinholt

Juridisk abort

I de seneste uger har debatten om hvorvidt mænd kan få juridisk abort stormet de sociale medier! Mange mennesker mener at mænd burde have mere indflydelse på hvorvidt kvinden føder barnet, men at manden ikke skal have lov til juridisk abort.

“Min krop” var i dag på gaden for at høre hvad folket mener om sagen.

Mange mente at manden som sagt skulle have mere indflydelse på hvorvidt barnet skulle fødes eller ej, men at manden samtidig selv er skyld i graviditeten og kunne vælge at bruge beskyttelse hvis det var, han ikke var interesseret i et barn.

shutterstock_88182934-1000x600

Billede af Thought Catalog

Ufrivillig far

Debatten omkring juridisk abort opstod i anledning af et programmet “Ufrivillig far” som kørte på DR2 i starten af Februar. I programmet møder man Jon Kjellund som for 5 år siden havde sammenleje med en østrigsk turist, som var på ferie i København. Efter de havde været sammen købte de en fortrydelsespille som kvinden ikke valgte at tage. Jon følte sig derfor misbrugt, da han ikke havde lyst til et barn men var tvunget.
-Hvis der var mulighed for juridisk abort havde jeg sagt ja, siger Jon Kjellund til DR Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *