Congratulations! You have successfully installed your theme. However, it may look incomplete at this moment. Do NOT panic as you simply need to configure your Theme Options. Please go through the Theme Options completely and select an option for each setting. After that, you're site will be ready for the world!

 Siggi Karup

Er det farligt at gå på gaden?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Af Siggi Karup

Mange mennesker går på gaden hver dag. Jeg er en af de personer. Jeg har hørt mange historier om voldtægt. Voldtægt er en slem ting. Mange piger bliver taget hvert år. Det er ikke kun piger, men også mænd. Alle kan blive voldtaget.

Voldtægt er meget grænseoverskridende. Jeg synes ikke at man skal gøre det. Der er ingen grund til det. Folk gør det for at få deres sexuelle lyster ud. Det går virkelig ud over den voldtægts ramtes liv.

Den voldtægts ramte kan finde på mange ting. Det er piv ulovligt og man kan blive groft chikaneret. Man skal huske altid, at sige nej til ting der ikke passer til sin egen alder.

Man skal ikke være bange, for at gå på gaden. Det betyder ikke, at du ikke skal passe på. Hvis du er utryg, skal du sørge for at du bliver tryg igen. Du skal passe på hvor du går henne. Det er ikke godt at gå i slumkvarterer og gyder. Der er der størst chance for at blive voldtaget.Det er meget slemt at voldtage. Der er en høj fængselsstraf og man bliver banket i fængslet.

Der er flere typer af voldtægt, her kan du se nogle af dem.

  • Partner voldtægt: Det er imellem ægtepar eller kærester. Det sker tit, hvis der i forvejen er vold. Det er meget brutalt. Det bliver ikke så tit sagt til politiet.
  • Tidligere ven eller bekendt: Det er seksuelle overgreb, af nogle gamle venner de ikke hænger ud med mere. Du skal huske, at man skal huske at sige fra til noget man er usikker på. De fleste melder det ikke, fordi at de kender gerningsmanden.
  • Kontaktvoldtægt: Det er når personen ikke kender personen så godt, men har mødt personen over internet, til en fest eller i byen. De har kun kendt hinanden i lidt tid, de er ikke kærester eller venner.
  • Overfaldsvoldtægt: Det er når de ikke kender hinanden, på nogen måde overhovedet. Gerningsmanden ser en person på gaden, tænker at han gerne vil voldtage personen og kidnapper personen. Det kan ske over det hele. Det er tvungen sex. Det er det mest brutale. Gerningsmanden er en helt ukendt person.

“Hvad kan man gøre ved det?” Du skal altid huske at melde det til politiet.

Det er meget ulovligt. Jeg syntes at der skal strammes op. Der er for mange der bliver voldtaget. Husk altid at sige nej og gå væk hvis du er usikker på noget. Hvis der er noget skummelt ved stedet, så gå væk. Alle der er blevet voldtaget, skal have en psykolog, til at hjælpe personen. Du skal heller ikke være alt for bange, for at gå på gaden. Du skal bare tænke dig om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *