Congratulations! You have successfully installed your theme. However, it may look incomplete at this moment. Do NOT panic as you simply need to configure your Theme Options. Please go through the Theme Options completely and select an option for each setting. After that, you're site will be ready for the world!

 Maia Hougaard Andersen

Hvordan Skal vi se ud?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Af Emilie Diana Koldby

kroppen

Hvordan skal vores kroppe egentlig se ud? Skal vi ligne piger der sulter sig selv hver dag, eller skal vi egentlig bare have det godt med os selv. Det er der kun en person der kan bestemme og det er dig selv.

I medierne popper der hele tiden flotte piger op med mellemrum mellem benene, tynd mave, store numser, og pæne bryster. Det sætter tankerne i gang og jeg kommer til at tænke på, er det egentlig sådan vi piger skal se ud. Det skal ikke holdes hemmeligt, at jeg gerne ville have en flot mave og tynde lår og det er der helt sikkert mange andre piger der også gerne vil. Alligevel tænker jeg på, er vores kroppe egentlig ikke pæne, når vi selv er tilfredse? Også er der mange der siger at de først tilfredse, når de ligner en model, men er det egentlig pænt at være så tynd.

På facebook var der en afstemning. Pigerne blev spurgt, om de helst ville have en Dove krop eller Victoria secret krop. De fleste skrev at de ville have en blanding, for Victoria secret kroppene var for tynde og Dove kroppene for store. Drengene blev spurgt, hvad de synes var flottest og der var mange der mente Dove kroppene var pænest men ellers midt imellem.

Jeg synes, heller ikke det er pænt at ligne et omvandrende skelet, men det er heller ikke pænt at være rigtig stor. Også det er også rigtig usundt for kroppen både at være meget overvægtig og meget tynd. For det er hårdt for hjertet at pumpe blod ud i en stor krop og det er rigtig usundt at sulte sig selv.

Behøves vi så at være så tynde som dem på de sociale medier og Victoria secret modellerne? Jeg synes du skal se ud lige præcis som du selv vil, også kan alle komme med sin mening, også selvom det kan være svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *