Congratulations! You have successfully installed your theme. However, it may look incomplete at this moment. Do NOT panic as you simply need to configure your Theme Options. Please go through the Theme Options completely and select an option for each setting. After that, you're site will be ready for the world!

 Victor Rama Vestergaard

Man har ret til at se ud som man vil

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Af Zainab Mfadi

3023021-poster-p-3-the-quest-to-design-wearables-that-women-actually-want-to-wear

Billede af Adam Dillon

Hvis man ville være, model skal man være som nogle krav er siger. Ja, der er nogle krav, og hvis man ikke lever efter de krav, må man ikke være model. Der er nogle bestemte krav til piger, og drenge. Man skal være en bestemt højde, bredde, alder osv. Det viser bare hvor store, idealer der er nu til dags. Det viser også, at hvis man ikke er mega tynd, kan man ikke være ligesom alle andre, og behandlet ligesom alle andre.

Alle de her skønhedsidealer har været grund, til alt muligt selvmord, selvtillidsproblemer osv. Personligt synes jeg at de her, skønhedsidealer er for meget. Man har da lov til at, sige hvilken krop man foretrækker mest. Men jeg synes at, det er for meget at i modebranchen, skal man være, totalt tynd, og være på en bestemt måde.

Hvad kan man gøre ved det?
Tja.. For mit vedkommende er der slet, ingen løsning på problemet. Man kan jo ikke bede folk om at ændre mening, eller noget andet.  Jeg tror bare at det handler om, at kunne finde en balance mellem bare at snakke om skønhedsidealer, også ligefrem bede pigerne eller drengene, om at de skal have den bestemte flotte krop. Flot krop.. Hvad er en flot krop? ja..  En smuk eller flot krop er meget forskelligt, for hvad man synes, fra person til person. Nogen kan godt lide buttede kroppe, nogen kan godt lide totalt tynde kroppe, mens andre måske er lidt mere til, at der skal være lidt fedt eller som nogen ville kalde det, at have noget kød.  Man skal kunne prøve at elske sig selv, uanset hvordan man ser ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *