Congratulations! You have successfully installed your theme. However, it may look incomplete at this moment. Do NOT panic as you simply need to configure your Theme Options. Please go through the Theme Options completely and select an option for each setting. After that, you're site will be ready for the world!

 Maia Hougaard Andersen

Leder – Moskeerne bag sløret

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

 

 

Phil Noble

Oussama El-saadi formand for grimhøj moskeen i Aarhus siger under et interview, at han og folkene i grimhøj moskeen accepterer de regler der gælder i Danmark. Men i dokumentaren
Moskeerne bag Sløret ser man en lidt anderledes side af sagen.

Her har TV2 nemlig sendt to undercover agenter ind i Askerød parken, som er et  lukket muslimsk miljø. De to undercover agenter skal finde ud af, om man i grimhøj moskeen egentlig accepterer og følger de danske love.

Og ifølge forældreansvarslovens § 2, stk. 2 som lyder således:

“Barnet har ret til omsorg og tryghed. Det skal behandles med respekt for sin person og må ikke udsættes for legemlig afstraffelse eller anden krænkende behandling”

er det ikke lovligt i danmark at slå børn eller at afstraffe dem på anden fysisk måde.

Men optagelser med skjult kamera kan vi se en lidt anderledes side af, hvad Oussama El-saadi har sagt. her hører vi nemlig gæste imamen Abu Atyman sige til folkene i grimhøjmoskeen “Lær jeres børn “salah” (at bede).Lær jeres børn at bede fra de er 7 år. Og en dag at slå dem hvis de ikke beder, når de er 10 år”.

Senere i udsendelsen hører man også mere i detaljer om hvordan, og hvor man skal slå sine børn. Han siger dog også, at man ikke må brække deres knogler eller at tage en kniv og “choppe” dem.

I udsendelsen møder vi også en række unge fra krisecentret RED. Her møder vi bl.a. Samantha, som har oplevet en del voldelige overgreb i sin barndom. Et eksempel vi møder i udsendelsen er, at hendes far begyndte, at slå hende med sine næver og så lidt efter tog han en ledning frem og begyndte at slå hende med den. Til sidst faldt hun ned på gulvet, og så begyndte han bare at sparke hende i maven i stedet. og alt dette skete kun fordi hun en dag, havde et billede af hende der stod ved siden af en dreng.

Det er et problem at Muslimerne i Grimhøj moskeen, går så meget ind for, at man skal slå sine børn, at de trodser den Danske lov. Derfor bør religiøse ledere afholde sig fra at udtale sig om, hvordan man skal opdrage sine børn, og om man må slå dem.  

Hvis du har lyst kan du selv se “Moskeerne bag sløret” gratis på dette link.

http://www.dailymotion.com/video/x3ve5n8_moskeerne-bag-sloret-afsnit-1_news

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *